top of page

Trots op resultaten van 2023, bekijk nu de infographic!

31 mei 2024

Trots is Kansrijke Groningers op haar leden (scholen) en partners (o.a. bedrijven) die samen vele leerlingen, docenten, ouders en werkgevers hebben weten te bereiken, allemaal met hetzelfde doel: ELKE LEERLING 100% KANSRIJK OP DE ARBEIDSMARKT.

Zo zijn op het gebied van digitale geletterdheid, techniek en ondernemerschap vaardigheden ontwikkeld, staat het versterken van de ambitiecultuur centraal, met aandacht voor wie ben ik, wat kan ik en wat is er (wereld van werk in de regio in beeld) met gelijke kansen voor alle leerlingen. De resultaten van de activiteiten zijn te vinden in een interactieve infographic, met hierin: - Bereik van doelgroepen - Resultaten van de programma's - Jaarverslag (voornamelijk financieel verslag - binnenkort op de website) - Uitgelicht (presentatie van projecten en activiteiten) - Nieuws (nieuwsberichten) - Video's (video's van de programma's en activiteiten) Nieuwsgierig naar de resultaten? Bekijk nu de interactieve infographic, door te klikken op: https://www.kansrijkegroningers.nl/resultaten-2023

Nieuwsgierig naar de resultaten? Bekijk nu de interactieve infographic, door te klikken op:  https://www.kansrijkegroningers.nl/resultaten-2023 


Vereniging Kansrijke Groningers


Kansrijke Groningers heeft een viertal programmalijnen (ICT & techniek/ondernemen/talent, loopbaan & ambitie/werk in de regio) die gedurende een hele schoolgeneratie worden aangeboden. Met de opgedane kennis, vaardigheden en ervaring bij leerkrachten/ docenten kunnen deze onderdelen opgenomen worden in de reguliere programma's van de scholen. Ultiem doel is dat alle 17.500 leerlingen uit de regio 100% kansrijk zijn op de arbeidsmarkt. 


Kansrijke Groningers wordt mogelijk gemaakt met middelen vanuit Nationaal Programma Groningen (NPG), Gelijke kansen Alliantie (OCW), provincie Groningen, gemeente Het Hogeland, gemeente Eemsdelta, gemeente Midden-Groningen en gemeente Groningen (voormalig gemeente Ten Boer).


Meer weten over de programma's van Kansrijke Groningers? Kijk op www.kansrijkegroningers.nl18 weergaven

Comments


bottom of page