top of page

ORGANISATIE

leerlijn-diagram.2..png

DE ORGANISATIE

IN DETAIL 

Hans van der Molen

HANS

VAN DER MOLEN

Ik werk mee aan het verankeren en versterken van deze vereniging door het belang van de vereniging bij derden te bepleiten.

Belangenbehartiger

Geert Bijleveld

GEERT
BIJLEVELD

Met volle overtuiging wil ik een bijdrage leveren om de talenten van de kinderen uit onze regio alle kansen te geven. Dat is goed voor het kind en daarnaast ook goed voor de omgeving.

Bestuurslid

Foto Antoinette.jpg

ANTOINETTE

HEIJINK

Mensen tot bloei laten komen, is een prachtige gezamenlijke missie! Dit vraagt om samenwerking voorbij sectorgrenzen, met aandacht voor de menselijke maat. 

Bestuurslid

ineke 1.JPG

INEKE
DE ROO

Als geboren en getogen Groningse draag ik de kansrijke Groningers een heel warm hart toe. Samen werken we aan een mooie toekomst voor de jongeren in dit prachtige en kansrijke gebied.

Bestuurslid

John Wierenga

JOHN

WIERENGA

Als kind van de regio gun ik alle kinderen een positieve houding naar de toekomst. Kansrijke Groningers wil daar een extra impuls aan geven.

Bestuurslid

Annelot Wagenaar

ANNELOT
WAGENAAR

Ieder kind heeft talenten. Met veel plezier lever ik een bijdrage aan het verhogen van het ambitieniveau en de aansluiting op de arbeidsmarkt.

Projectmanager

CONTACT

OPNEMEN

Heeft u vragen aan en / of over Kansrijke Groningers? Neem dan gerust contact op met onze projectmanager Annelot Wagenaar via het onderstaande contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw bericht! We zullen deze z.s.m. beantwoorden.

bottom of page