top of page

ORGANISATIE

leerlijn-diagram.2..png

DE ORGANISATIE

IN DETAIL 

Annelot Wagenaar

ANNELOT
WAGENAAR

Ieder kind heeft talenten. Met veel plezier lever ik een bijdrage aan het verhogen van het ambitieniveau en de aansluiting op de arbeidsmarkt.

Programmamanager

Hilde van der Zee (1).jpg

HILDE
VAN DER ZEE

Als projectondersteuner van Kansrijke Groningers hoop ik een bijdrage te leveren aan het bieden van kansen voor kinderen uit onze regio. Ieder kind verdient een kans op een mooie toekomst!

Projectondersteuner

Geert Bijleveld

GEERT
BIJLEVELD

Met volle overtuiging wil ik een bijdrage leveren om de talenten van de kinderen uit onze regio alle kansen te geven. Dat is goed voor het kind en daarnaast ook goed voor de omgeving.

Bestuurslid

Eise van der Sluis.jpg

EISE
VAN DER SLUIS

De jeugd in Noord-Groningen heeft de toekomst en kan daarbij een extra zetje goed gebruiken. Samen sterker werkt in het prikkelen van talenten en de motivatie het beste uit jezelf te halen. Kansrijke Groningers zorgt voor impact en moedigt de voortgang aan!.

Bestuurslid

ineke 1.JPG

INEKE
DE ROO

Als geboren en getogen Groningse draag ik de kansrijke Groningers een heel warm hart toe. Samen werken we aan een mooie toekomst voor de jongeren in dit prachtige en kansrijke gebied.

Bestuurslid

Heike.png

HEIKE
KOORENHOF

Onze jongeren staan grote uitdagingen te wachten. Het is nodig dat we onze krachten bundelen, zodat elk kind de kans krijgt om zich te ontwikkelen en zich voor te bereiden op zijn toekomst.

Bestuurslid

Ciska-van-Aken.png

CISKA
VAN AKEN

Ieder kind is kansrijk. (punt). Het is onze intrinsieke opdracht om de ruim 17.500 leerlingen in dit gebied kansrijk te bedienen. En dat doen we. Dat doen we met sterke programma's en in hechte samenwerking met iedereen die de toekomst voor elk kind belangrijk vindt. 

Bestuurslid

Hans van der Molen

HANS

VAN DER MOLEN

Initiator

CONTACT

OPNEMEN

Heeft u vragen aan en / of over Kansrijke Groningers? Neem dan gerust contact op met onze projectmanager Annelot Wagenaar via het onderstaande contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw bericht! We zullen deze z.s.m. beantwoorden.

bottom of page