top of page

ORGANISATIE

leerlijn-diagram.2..png

DE ORGANISATIE

IN DETAIL 

Annelot Wagenaar

ANNELOT
WAGENAAR

Ieder kind heeft talenten. Met veel plezier lever ik een bijdrage aan het verhogen van het ambitieniveau en de aansluiting op de arbeidsmarkt.

Programmamanager

Claud website.JPG

CLAUDIA
KONERT

Leerlingen stimuleren hun talenten te ontdekken en ontwikkelen in het ambitieuze Noord-Groningen.

Dat is waar Kansrijke Groningers voor staat en waar ik, vol overtuiging, mij voor inzet.

Programmamanager

Hilde van der Zee (1).jpg

HILDE
VAN DER ZEE

Als projectondersteuner van Kansrijke Groningers hoop ik een bijdrage te leveren aan het bieden van kansen voor kinderen uit onze regio. Ieder kind verdient een kans op een mooie toekomst!

Projectondersteuner

Geert Bijleveld

GEERT
BIJLEVELD

Met volle overtuiging wil ik een bijdrage leveren om de talenten van de kinderen uit onze regio alle kansen te geven. Dat is goed voor het kind en daarnaast ook goed voor de omgeving.

Bestuurslid

Foto Antoinette.jpg

ANTOINETTE
HEIJINK

Mensen tot bloei laten komen, is een prachtige gezamenlijke missie! Dit vraagt om samenwerking voorbij sectorgrenzen, met aandacht voor de menselijke maat. 

Bestuurslid

ineke 1.JPG

INEKE
DE ROO

Als geboren en getogen Groningse draag ik de kansrijke Groningers een heel warm hart toe. Samen werken we aan een mooie toekomst voor de jongeren in dit prachtige en kansrijke gebied.

Bestuurslid

John Wierenga

JOHN

WIERENGA

Als kind van de regio gun ik alle kinderen een positieve houding naar de toekomst. Kansrijke Groningers wil daar een extra impuls aan geven.

Bestuurslid

Hans van der Molen

HANS

VAN DER MOLEN

Initiator

CONTACT

OPNEMEN

Heeft u vragen aan en / of over Kansrijke Groningers? Neem dan gerust contact op met onze projectmanager Annelot Wagenaar via het onderstaande contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw bericht! We zullen deze z.s.m. beantwoorden.

bottom of page