top of page

Symposium Kansrijke Groningers 1.0

AANMELDEN KAN VANAF NU!

Het symposium gaat over innovatie in en kansen voor onze regio. En over uw rol als ondernemer, bestuurder of bewoner in deze nieuwe tijd van permanente verandering.

We zijn met zijn allen op weg naar een lerende en innoverende samenleving. Ook hier in Noord Groningen. En iedereen doet mee! Dat is het idee, echter, veel ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden - op alle niveau’s - worstelen met deze koers van vernieuwing. Ze voelen de noodzaak, maar hebben de juiste richting nog niet gevonden. Hoe zorgen we dat iedereen meedoet? Hoe zorgen we dat we in onze regio de juiste talenten hebben en houden? Hoe wordt onze regio en hoe worden wij - ondernemers, onderwijs en overheid - futureproof?

Dagvoorzitter Edwin Pasveer heet u van harte welkom. Waarna Drs. Willem Foorthuis, lector van de Hanzehogeschool en Innovatiewerkplaats Eemsdelta u meeneemt in een boeiend verhaal over een elkaar versterkende relatie tussen ondernemers, onderwijs en overheid. Aansluitend sprankelende interviews en een interactieve forumdiscussie met ondernemers en bestuurders uit onze regio.


Bent u erbij?

Meld u meteen aan via deze link: https://www.kansrijkegroningers.nl/symposium


Over Kansrijke Groningers

Vereniging Kansrijke Groningers versterkt het onderwijs aan jongeren van 4 tot 20 jaar in Noord en Midden Groningen. Kansrijke Groningers komt voort uit het onderwijs, maar is een organisatie van partners met een doel: Jongeren met talenten, capaciteiten en ambities met gezamenlijke extra inspanningen in kansrijke posities brengen. Bedrijven en instellingen zijn van harte welkom mee te doen met Kansrijke Groningers, onder andere door middel van hun aanbod voor het onderwijs middels een ‘Database Werk in de regio’ aan te bieden, denkend aan bedrijfsbezoeken, workshops, presentaties en snuffelstageplekken voor het voortgezet onderwijs. Meer weten? Ga naar www.kansrijkegroningers.nl


Programma

17.00 uur Inloop

17.20 uur Opening door Edwin Pasveer (RTV Noord)

17.30 uur Spreker Drs. Willem Foorthuis (Lector Duurzaam Coöperatief Ondernemen

aan de Hanzehogeschool) over kansrijke innovatie

18.00 uur Interview met ondernemer Arend Jan Rozema (Amasus Shipping) en

bestuurder Rudi Slager (wethouder Loppersum)

18.20 uur Forumdiscussie met ondernemers, overheid en onderwijs

18.40 uur Wrap up door Edwin Pasveer

18.45 uur Buffet


Datum en tijd

9 oktober 2019

17.00 tot 19.30 uur


Locatie

Theda Mansholt College

Ingang B: kantine B

Sikkel 3, Delfzijl


Organisatie en contact

Annelot Wagenaar

Projectmanager Kansrijke Groningers

a.wagenaar@kansrijkegroningers.nl


37 weergaven

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page