top of page

Programmateam uitgebreid met projectondersteuner Hilde van der Zee

19-04-2023


Kansrijke Groningers is bezig met het verbeteren van de organisatie (Organisatie KG 2.0), met name de processen, plannen en rapportages en de organisatiestructuur. Een van de wensen was om een projectondersteuner aan te nemen om de voorzitters van de werkgroepen en de programmamanagers te ondersteunen. Na een tweede sollicitatieprocedure mogen wij bekend maken dat het Hilde van der Zee is geworden!


Maak nu kennis met Hilde:

“Mijn naam is Hilde van der Zee en ik ben sinds 12 april 2023 werkzaam als projectondersteuner Kansrijke Groningers.


Van oorsprong geboren en getogen in Deventer, maar steeds wat noordelijker gaan wonen en op dit moment woon ik samen met mijn man Rob in Gieterveen. Wij genieten van de rust en ruimte om ons heen en van onze vier kleinkinderen!


Na verschillende dienstverbanden de afgelopen jaren, ben ik in januari 2023 gestart als ZZP’er management support; op dit moment ben ik werkzaam als bestuurssecretaris bij de Vereniging Ondernemend Assen en als bestuurssecretaris bij Verenigd Ondernemend Zuidlaren.


En nu dus ook werkzaam voor Kansrijke Groningers, een mooie nieuwe uitdaging waar ik enorm veel zin in heb. Ik kijk er naar uit om samen te werken met onder andere de werkgroep-voorzitters en de programmamanagers. Ik hou van plannen en organiseren, structuur brengen in de werkzaamheden en vooral samenwerken met anderen.

Ik verheug me erop om binnenkort met jullie kennis te maken. Je zult me regelmatig op de woensdagmiddagen op Campus Eemsdelta vinden!"

De voorzitters en de Gelijke kansen coördinatoren kunnen binnenkort een telefoontje of mailtje verwachten van Hilde om de ondersteuning op te starten!


Hilde succes!


66 weergaven

コメント


bottom of page