top of page

Meer stippen op de kaart door succesvolle flyeractie tijdens de promotiedagen!

Bijgewerkt op: 22 nov. 2021

Op woensdag 10 november was het team van Kansrijke Groningers te vinden op de beursvloer van de promotiedagen in het Martiniplaza in Groningen. Ze waren hier op uitnodiging van Laura Leeuwen van Groningen Seaports. Tijdens dit evenement legden ze contact met verschillende bedrijven om ze te informeren over het Platform Scholen & Bedrijven.


Annelot Wagenaar, Claudia Konert en Simone Laan waren namens Kansrijke Groningers aanwezig en ook Gert de Groot van Landstra & de Groot ging mee als ambassadeur van Kansrijke Groningers. Samen enthousiasmeerden ze bedrijven om zich aan te melden op Platform Scholen & Bedrijven en activiteiten te organiseren voor leerlingen van het primair en voortgezet onderwijs.


Flyers met een QR-code moesten ervoor zorgen dat bedrijven zich zo makkelijk mogelijk konden aanmelden bij het Platform Scholen & Bedrijven. Na een speech van Simone om 17.00 uur bezocht het team bedrijven op het Haven & Industrieplein Eemsdelta en het Hogelandplein en informeerden hen over de doelstelling van Kansrijke Groningers. In twee uur tijd hadden ze alle stands op beide pleinen bezocht. Veel bedrijven hebben zich al online aangemeld en het team heeft veel visitekaartjes verzameld. Simone, de coördinator zal contact opnemen met deze bedrijven om ze een plekje op de kaart te geven.


De doelstelling is om in augustus 2022 het platform te hebben gevuld met 1000 activiteiten van bedrijven. Dus heb jij een bedrijf en wil je leerlingen enthousiasmeren voor jouw vakgebied? Meld je dan nu aan bij Platform Scholen & Bedrijven.Benieuwd naar het huidige aanbod?Ook (onderwijs-) instellingen, verenigingen, stichtingen en gemeenten kunnen iets betekenen voor Kansrijke Groningers. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Simone Laan

Coördinator Werk in de Regio


T: 06 40 193 212


58 weergaven

Comments


bottom of page