top of page

KANSRIJKE GRONINGERS ZOEKT PROJECTONDERSTEUNER VOOR 5 UUR PER WEEK

Bijgewerkt op: 13 dec. 2022

Kansrijke Groningers streeft naar optimale ontwikkelkansen en daarmee een goede aansluiting op de regionale arbeidsmarkt voor 17.500 kinderen en jongeren in de regio Noord- en Midden-Groningen. De schoolbesturen die deelnemen aan Kansrijke Groningers bundelen hun krachten en willen samen met andere partijen het onderwijs aan jongeren van 4 tot 20 jaar versterken en verrijken om hen zo een extra steuntje in de rug te geven. Middels 4 programmalijnen werken we aan verschillende

projecten om de talenten, capaciteiten en ambities van jongeren in de regio nog beter tot hun recht te laten komen. Meer informatie is te vinden op:

www.kansrijkegroningers.nl. Elke werkgroep bestaat uit een voorzitter en werkgroepleden van verschillende scholen uit het po, vo en mbo.Als projectondersteuner voer je diverse ondersteunende werkzaamheden uit voor de programmamanagers en de werkgroepvoorzitters binnen Kansrijke Groningers. Je bent als het ware de spin in het web die ervoor zorgt dat de administratie rondom projecten ordelijk en gestroomlijnd verloopt.


Hoe jij bijdraagt in jouw rol:

Als projectondersteuner werk je nauw samen met de werkgroepvoorzitters en de programmamanagers om projectplannen en de voortgang te stroomlijnen. Jij hebt affiniteit met het onderwijs en het thema kansrijk onderwijs. Het uitwerken van projectplannen, contacten leggen en onderhouden met derden, het ordenen en inzichtelijk maken van projectdocumentatie tot het voorbereiden en ondersteunen van de projectrapportages: Jij doet het! Daarnaast zorg jij ervoor dat eens per jaar de jaarrapportages vertaald worden naar de resultatenmonitor. Om dit goed te kunnen doen is het noodzakelijk dat je flexibel bent in je tijd waardoor je ook kunt aanschuiven bij verschillende vergaderingen.


Dit is waar jij voldoening uit haalt:

· het structuren en ordenen van documentatie

· doelgericht werken

· In communicatie zet jij graag de puntjes op de i

· samen met anderen werken aan voor het onderwijs in de regio betekenisvolle programma’s


Wat we van jou vragen:

Er wordt zelfstandigheid en initiatief van jou gevraagd. We verwachten dat je onderzoekt naar wat goed werkt in de ondersteuning van de werkgroepvoorzitters en programmamanagers en dit ook durft uit te uitspreken. Binnen de verschillende projecten wordt samengewerkt met verschillende partners. Je haalt voldoening uit het beheren van relaties. De aanpak van Kansrijke Groningers rondom de verschillende projecten is een combinatie van creëren en leren, van doen en reflecteren.

Deze manier van ontwikkelen en uitvoeren van een project past goed bij jou omdat jij daar juist het overzicht in kunt bewaren en de essenties uit de plannen en rapportages kunt halen.


Wat wij aan jou waarderen:

Omdat jij je inhoudelijk verbonden voelt en actief met het programmateam samenwerkt is het heel prettig om met jou samen te werken. Je kunt zakelijk schrijven en goed aangeven wat er volgens jou nodig is om structuur en voortgang te behouden. Dat nog niet alles is vastgelegd, maar ook deels ontwikkeld moet worden, past bij jouw flexibele stijl en jouw grote kunde om te werken met Excel.


Niveau:

MBO-4 afgestudeerd of HBO/WO student


Beloning:

Aanstelling op projectbasis


Duur en omvang:

Vooralsnog bedraagt de omvang van de opdracht 5 uur per week gedurende een periode van 2 jaar (2023 en 2024)


Reageren kan door te mailen naar Claudia Konert: c.konert@kansrijkegroningers.nl. Dit kan tot uiterlijk 16 december.139 weergaven

Comments


bottom of page