top of page

Kansrijke Groningers: 3 dames sterk!

Met de toegekende subsidie van het Nationaal Programma Groningen kan de vereniging Kansrijke Groningers uitbreiden. Programma's kunnen steviger neergezet worden, onder andere door het aanstellen van 2 nieuwe medewerkers: Simone en Claudia!


Naast de projectmanager Annelot Wagenaar zijn er nu 2 nieuwe medewerkers aangesteld voor de functies: Coördinator Werk in de regio en Projectleider Kansrijke Groningers.


Hierbij stellen de dames zich voor:


Coördinator Werk in de regio: Simone Laan

Mijn naam is Simone Laan, geboren en getogen in het mooie Groningen. Als Coördinator Werk in de Regio zorg ik voor een goede verbinding tussen onderwijs en bedrijven via het Platform Scholen en Bedrijven. Binnen dit platform zorg ik ervoor dat vraag en aanbod (o.a. gastlessen, bedrijfsbezoeken, snuffel stages, workshops en bedrijfsopdrachten) vanuit scholen en bedrijven in Noord-Groningen samenkomen. Ik doe dit samen met werkgroep 4 (programmalijn 4 Werk in de regio). Naast mijn opdracht bij Kansrijke Groningers ben ik werkzaam bij Stichting OTP. Hier leg ik ook verbinding tussen onderwijs en bedrijven in de stad- en Oost-Groningen door de organisatie van loopbaanoriëntatie evenementen.Projectleider Kansrijke Groningers: Claudia Konert

Mijn naam is Claudia Konert. Als projectleider bij Kansrijke Groningers houd ik mij bezig met werkgroep 3, van programmalijn 3: Talent, loopbaan & ambitie. Ook richt ik mij op het ontwikkelen van onderwijsmodules in Virtual Reality en mobiliteit in de regio. Tevens ben ik werkzaam als programmaleider Sterk Techniek Onderwijs. Deze combinatie maakt het mogelijk om daar waar het kan en moet programma’s met elkaar te verbinden op gelijke thema’s.

Om het plaatje compleet te maken, hierbij de taken van de projectmanager.


Projectmanager Kansrijke Groningers: Annelot Wagenaar

Mijn naam is Annelot Wagenaar en ik ben sinds 2018 werkzaam als projectmanager Kansrijke Groningers. Hierbij mijn taken in het kort op een rijtje:

- Projecten aanjagen, aansturen, monitoren en verbinden: programmalijn 1 ICT (werkgroep 1) en Techniek, programmalijn 2 Ondernemen (werkgroep 2) en programmalijn 3: Talent, Loopbaan & Ambitie: Project: Gelijke Kansen (werkgroep 5)

- Eindverantwoordelijk voor de beoogde opbrengsten van de 4 programmalijnen

- Zorgen voor voldoende financiële middelen

- Verantwoording van subsidies middels rapportages en resultatenmonitor

- Communicatie: persberichten, nieuwsberichten, website en socials

- Actief netwerk beheer45 weergaven

Comments


bottom of page