top of page

Junior companies gaan hun prachtige innovatieve producten op de MARKTDAG verkopen! Kom op zaterdag 6 april naar Winkelcentrum Paddepoel in Groningen!

Appingedam 2 april 2024


Zaterdag 6 april (10 uur - 16 uur) is het zover: de Marktdag van Jong Ondernemen vindt plaats in Winkelcentrum Paddepoel in Groningen! Leerlingen en studenten van verschillende scholen zullen tijdens deze marktdag hun product gaan verkopen: een product van hun eigen échte Junior- of Student company.

Met maar liefst 9 junior companies van Kansrijke Groningers, namelijk: van Campus VO Eemsdelta - Rudolph Pabus Cleveringa: Glam & Glow, Memorabel, Stick it, Unwrapped, Bottel en Thermobox, en van het Dr. Aletta Jacobs College uit Hoogezand: EcoDrink, Harmony Cups en Build a Bag!


Naast alle verkopen die de companies kunnen doen aan écht winkelend publiek, loopt er ook een vakjury rond. De béste kramen zullen een mooi geldbedrag winnen!


Kansrijke Groningers wenst de 9 junior companies veel succes met de verkoop!


Een junior company op de marktdag van vorig jaar!


Vereniging Kansrijke Groningers

Het 'Programma Ondernemen' van Kansrijke Groningers maakt onderdeel uit van een viertal programmalijnen (ICT & techniek/ondernemen/talent, loopbaan & ambitie/werk in de regio) die gedurende een hele schoolgeneratie worden aangeboden. Met de opgedane kennis, vaardigheden en ervaring bij leerkrachten/ docenten kunnen deze onderdelen opgenomen worden in de reguliere programma’s van de scholen. Ultiem doel is dat alle 17.500 leerlingen uit de regio 100% kansrijk zijn op de arbeidsmarkt. Het ‘Programma Ondernemen’ wordt mogelijk gemaakt met middelen van het Nationaal Programma Groningen, gemeente Het Hogeland, gemeente Eemsdelta, gemeente Midden-Groningen en gemeente Groningen.

Meer weten over het programma Ondernemen en de andere programma’s van Kansrijke Groningers? Kijk op www.kansrijkegroningers.nl 

67 weergaven

Comments


bottom of page