top of page

Hoe geef je leerlingen meer eigenaarschap?

De leerlingen eigenaarschap geven over hun eigen ontwikkeling? Mijnrapportfolio is een heel mooi instrument hiervoor. Leerlingen gaan bezig met: Zo ben ik, zo leer ik, zo werk ik, hier werk ik aan, hier ben ik trots op en dit kan ik!


Benieuwd wat Kansrijke Groningers in samenwerking met MijnRapportfolio voor jouw school kan betekenen? Bekijk de video:Scholen die zijn aangesloten bij Kansrijke Groningers kunnen nu tegen aantrekkelijke voorwaarden gebruikmaken van een digitaal portfolio.


Annelot Wagenaar vertelt in dit filmpje meer over Kansrijke Groningers. Petra Briek van CBS de Triangel vertelt in dit filmpje hoe zij MijnRapportfolio op school inzetten.


Meer weten?


Er zijn 2 speciale webinars gepland voor de scholen in Noord en Midden Groningen.

Schrijf je nu in voor de webinar op 11-05-2021 of op 13-05-2021 op www.mijnrapportfolio.nl.


Ruurd Bouman zal namens MijnRapportfolio de webinars verzorgen.


64 weergaven
bottom of page