top of page

100 scholen in Noord- en Midden-Groningen doen nu officieel mee aan ons ICT-project!

Tijd voor een glaasje bubbels, want 100 scholen in Noord- en Midden-Groningen doen nu officieel mee aan ons ICT-project waarbij scholen begeleid worden bij de succesvolle borging van digitale geletterdheid in hun onderwijs!

Project ICT

Zo'n twee jaar geleden ging het ICT-project van start om leerlingen in de regio beter voor te bereiden op de digitale samenleving. Basicly (uitvoerder) werkt succesvol samen met scholen in het primair en voortgezet onderwijs in een traject van 2 jaren aan het (verder) ontwikkelen van de digitale didactiek van leerkrachten en docenten en aan het implementeren van de leerlijn digitale geletterdheid op de scholen.

Deelname

Scholen die nog niet meedoen hebben de kans om dit nog te doen tot 1 december 2020.

Grootste ICT-project van Nederland

Project ICT is het grootste project op het gebied van Digitale Geletterdheid in Nederland. Ons project wordt met middelen van de Economic Board Groningen, de gemeenten in de aardbevingsregio en de provincie Groningen, uitgevoerd door Basicly.


Project ICT is 1 van de projecten van Kansrijke Groningers

Onze Vereniging Kansrijke Groningers werkt met alle 120 po, vo & mbo scholen samen aan toekomstproof onderwijs waarbij elke leerling, altijd en overal, een kansrijke positie in de (toekomstige) arbeidsmarkt verdient. Dankzij geheel eigentijdse programma's in het onderwijs waarin talent- en loopbaan-ontwikkeling centraal staan met specifieke aandacht voor ICT, techniek en ondernemen, bereiken wij 20.000 leerlingen in Noord- & Midden-Groningen.

Voor meer informatie: kansrijkegroningers.nl


82 weergaven

Comentarios


bottom of page