top of page

4

WERK IN DE REGIO

Kansrijke Groningers op weg naar 1000 stippen op de kaart

platforrm.png

21 okt. 2021

Het nieuwe 'Platform Scholen & Bedrijven' van Kansrijke Groningers staat sinds kort live! Het platform beoogt een goede verbinding tussen het onderwijs en het bedrijfsleven in de regio Noord-Groningen. De interface van het platform is gebouwd door Landstra & de Groot, de data is afkomstig van Teamspot.nl.
Met bovenstaande video is de campagne gelanceerd op LinkedIn, Facebook en een advertentie campagne op YouTube. De video is gemaakt in samenwerking met studenten van de Hanzehogeschool en werkgroep 4 van Kansrijke Groningers. Met de campagne willen we bewustwording creëren over de noodzaak om leerlingen vroegtijdig binnen te laten kijken bij bedrijven in de regio. Dit is erg waardevol in de loopbaanoriëntatie van jongeren en motiveert ze voor sectoren waar kansen liggen binnen de regio Noord-Groningen.


Alle campagne-uitingen leiden bedrijven naar de landingspagina waar alle informatie over het Platform Scholen & Bedrijven te vinden is. Een bedrijf die ervoor kiest om zich aan te melden, komt via de aanmeldknop direct in de Teamspot omgeving terecht. Hier kan een bedrijf zich kosteloos registreren. Coördinator Werk in de regio: Simone Laan ondersteunt bedrijven bij hun registratie en het plaatsen van aanbod.


Benieuwd? Neem dan snel een kijkje op: https://platform.kansrijkegroningers.nl/Het doel van de campagne is om zo snel mogelijk 1000 bedrijven op bovenstaande kaart te krijgen zodat er een zo gevarieerd mogelijk aanbod ontstaat. Het aanbod van bedrijven kan verschillen van een gastles of workshop tot een bedrijfsbezoek of snuffelstage.


Op https://aanbod.kansrijkegroningers.nl/ is het huidige aanbod te zien. Bevinden er zich binnen jouw netwerk bedrijven die aansluiting zoeken bij het onderwijs? Breng ze dan met ons in contact.


Ook (onderwijs-) instellingen, verenigingen, stichtingen en gemeenten kunnen iets betekenen voor Kansrijke Groningers. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


T: +31 6 48 42 68 76

E: info@kansrijkegroningers.nl

bottom of page