top of page

Nieuwe locaties voor activiteiten De Jonge Onderzoekers Eemsdelta

31 aug. 2022

Het duurde langer dan ons lief was maar sinds deze week zijn de nieuwe locaties voor de activiteiten van De Jonge Onderzoekers Eemsdelta bekend. De programmeerlessen starten op 12 september in de bibliotheek van Appingedam. De activiteiten op donderdagmiddag gaan plaatsvinden in de Campus Club te Appingedam.

Vanaf de start van De Jonge Onderzoekers Eemsdelta was duidelijk dat het technieklokaal aan de Opwierderweg in Appingedam tijdelijk was. Duidelijkheid over een nieuwe plek was er pas vlak voor de zomervakantie. We zijn heel blij met onze nieuwe ruimte in de Campus Club aan de Pastorielaan 2 in Appingedam.


We zijn nu druk bezig om alle details rond de verhuizing te regelen. We hopen eind september de activiteiten rond hout en elektronica weer te starten op onze nieuwe stek.

Omdat er in de Campus Club nog geen avondopenstelling mogelijk is, hebben we in samenwerking met Biblionet een oplossing gevonden voor de programmeerlessen. Deze vinden voorlopig plaats in de bibliotheek van Appingedam aan het Professor R.P. Cleveringaplein 5.

bottom of page