top of page

1

TECHNIEK

bericht 1 jan.jpg

Januari 2020

2020 is begonnen

De Jonge Onderzoekers zijn al weer een paar weken onderweg in 2020! De cursussen zijn begonnen, zowel in Groningen als in Appingedam. En ook de Vrije Inloop is in Groningen weer begonnen op woensdag en zaterdag. Voor de komende weken staan er verschillende leuke dingen op de agenda... 
(lees meer)

bericht 2.jpg
Februari 2020

Buzzers en Bellen: cursus elektronica voor kinderen in Appingedam!

Iedere dag gebruik je apparaten die werken op een accu of batterij, of die het pas doen als je de stekker in het stopcontact steekt. Dergelijke apparaten maken ons leven makkelijker en leuker, maar weet jij hoe ze werken?

...(lees meer)

bericht 3.jpg
Maart 2020

In verband met Corona voorlopig geen activiteiten bij De Jonge Onderzoekers

In verband met het Corona-virus zijn er voorlopig geen activiteiten van De Jonge Onderzoekers Groningen. Dat betekent dat we dicht zijn in zowel Groningen als Appingedam.... (lees meer)

bericht 4.jpeg
Maart 2020

Programmeerlessen voor thuisblijvers

Wie zin heeft kan vanuit huis meedoen aan programmeerles via Discord!...(lees meer)

bericht 5.jpeg
Juni 2020

We zijn open maar inschrijven blijft verplicht

Sinds 1 juni is De Jonge Onderzoekers is in Groningen weer open! Wel houden we natuurlijk de veiligheid van deelnemers en vrijwilligers goed in de gaten en houden we 1,5 meter afstand! Op woensdag zijn we open van 13.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn we open van 10.00 tot 14.00 uur. Ook in Appingedam gaan we voorzichtig weer van start... (lees meer)

bericht 6.jpeg
September 2020

De Jonge Onderzoekers Groningen en Eemsdelta in bedrijf

Ook de activiteiten van De Jonge Onderzoekers Eemsdelta op onze vertrouwde locatie aan de Opwierderweg 2 in Appingedam zijn weer van start gegaan. Op maandagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur gaan we programmeren. Op donderdagmiddag van 15.00 uur tot 17.00 uur gaan we aan de slag met houtbewerken, elektro en diverse technieken ofwel, de vrije inloop... (lees meer)

bericht 3.jpg
Oktober 2020

Wéér dicht door corona

Helaas, corona gooit weer roet in het eten! In overleg met het bestuur van de Stichting hebben we besloten om De Jonge Onderzoekers toch weer te sluiten...(lees meer)

bericht 8-.jpg
December 2020

Hoera, we zijn weer open! Corona-update 3 december 2020

We zijn weer open! We zullen wel de veiligheidsmaatregelen in het pand moeten blijven handhaven. Dus veel handen desinfecteren, anderhalve meter afstand houden voor iedereen vanaf 12 jaar en mondkapjes op bij verplaatsingen door het pand!...(lees meer)

bottom of page