top of page

21 januari 2020

bericht 1 jan.jpg

2020 is begonnen

De Jonge Onderzoekers zijn al weer een paar weken onderweg in 2020! De cursussen zijn begonnen, zowel in Groningen als in Appingedam. En ook de Vrije Inloop is in Groningen weer begonnen op woensdag en zaterdag. Voor de komende weken staan er verschillende leuke dingen op de agenda.

Voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie hebben we zoals gewoonlijk weer een vakantieprogramma. We zijn open van dinsdag 18 februari tot en met zaterdag 22 februari, elke dag van 10.00-16.00 uur. Je kunt dan aan de slag in een workshop of met je eigen ideeën in de Vrije Inloop. Wil je meedoen? Dan moet je minimaal 8 jaar zijn. Het vakantieprogramma vind je binnenkort op de website.

Open Dag op zaterdag 29 februari

Ben je nog nooit bij De Jonge Onderzoekers geweest en wil je wel een keertje binnen kijken? Dan is de Open dag op 29 februari een mooie gelegenheid! We zijn die dag open van 10.00 tot 16.00 uur en je kunt gratis naar binnen. Alle afdelingen presenteren zich in ons pand en je kunt meedoen aan proefjes, een klein werkstukje maken of een onderzoekje doen! Kortom een unieke kans om mee te doen en de sfeer te proeven.

50-jarig bestaan van De Jonge Onderzoekers

Op 9 september 1970 werd De Jonge Onderzoekers opgericht! dat betekent dat we in 2020  vijftig jaar (!) bestaan. We zijn druk aan het nadenken hoe we dat gaan vieren, maar dat we het gaan vieren staat natuurlijk vast! Binnenkort meer nieuws.

bottom of page