top of page

Kansrijke Groningers in PODCAST Talent Talk

In deze tweede aflevering van Talent Talk van Talent in de regio zijn Robin van den Berg – programmamanager van de Digitale Academie Noord-Nederland en Annelot Wagenaar - programmamanager van Kansrijke Groningers- te gast.


Het gesprek ging over digitale vaardigheden, over het realiseren van kansen voor leerlingen van basis -en voortgezet onderwijs, over kansen voor de regio en nog veel meer.


Benieuwd? Vanaf nu is de podcast te luisteren! Klik op de link:

https://talentinderegio.com/nieuws/talent-talk-002/


Meer over 'Talent in de regio' en 'Werken aan ontwikkeling':


WERKEN AAN ONTWIKKELING Talent in de Regio volgt negen projecten die vanuit het programma ‘Werken aan Ontwikkeling’ met subsidie van het Nationaal Programma Groningen zijn gestart. Kansrijke Groningers is 1 van deze 9 projecten. Inwoners van de arbeidsmarktregio Groningen perspectief bieden, dit is precies waarom ruim 25 partijen in de regio het plan ‘Werken aan Ontwikkeling’ gaan realiseren. De kern is dat iedereen zijn hele leven de kansen heeft en houdt om te leren. Dat is uiteindelijk de beste manier om werk te krijgen en de houden. Deze ontwikkeling begint bij de jongste kinderen tot inwoners van pensioengerechtigde leeftijd met alle mogelijke niveaus. De plannen zijn niet alleen gericht op inwoners, maar ook op ondernemers. Hoe kunnen zij geholpen worden om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van hun eigen en toekomstige medewerkers? Daarnaast worden er nieuwe verbindingen gelegd tussen verschillende organisaties, waardoor het voor inwoners eenvoudiger wordt zich te ontwikkelen.

De 9 projecten:

Kansrijk Opleiden Verhogen aantal basisopleidingen voor praktijk opgeleiden. Venturelab Van goed idee tot succesvol ondernemer en bedrijf Innovatiehub Oost-Groningen Samenwerkingsverband voor nieuwe toepassingen voor lokale producten Digitale Academie Noord-Nederland Online leerplatform voor digitale vaardigheden voor alle niveaus. Kansrijke Groningers Toekomstproof onderwijs, gelijke kansen en goede aansluiting arbeidsmarkt voor alle leerlingen. Tijd voor Toekomst Gelijke kansen voor talent en ontwikkeling voor alle kinderen Waterstof Werkt Leerlijn op gebied van waterstof voor elk niveau Kansen voor Vakmanschap Beroepsbevolking in ontwikkeling door scholing voor werkenden en werkzoekenden Bekijk het project Verbindingsfonds Stimuleren van samenwerken voor een betere arbeidsmarkt

29 weergaven

Comentários


bottom of page