top of page

'StartFest Waarkzat' is hét festival waar alles draait om ontwikkeling en waar het ontdekken van talent een feestje is! Kom ook met gratis vervoer!

Appingedam 14-02-2024


Het grootste werk- en ontwikkelfestival in Noord-Nederland vindt plaats op 14 maart van 9.00 uur tot 21.00 uur op de Campus Eemsdelta in Appingedam. Maak werk van je toekomst en kom ook!StartFest is het grootste werk- en ontwikkelevenement van Noord-Nederland en wordt 14 maart gehouden op de Campus Eemsdelta in Appingedam.

Het evenement is gratis en voor iedereen, aanmelden is niet nodig. StartFest is hét festival waar alles draait om ontwikkeling en waar het ontdekken van talent een feestje is!


Op het ontwikkelfestival staan opleiders, bedrijven en welzijnsinstellingen die graag in gesprek gaan met de bezoekers uit de regio. Ook leerlingen van het primair onderwijs (groep 7 en 8), voortgezet onderwijs en het MBO zijn van harte welkom gedurende deze dag. Gratis vervoer is mogelijk via Kansrijke Groningers!

Er is van alles te doen: workshops, programma’s rondom werk /stages, kansen en ontwikkeling, foodtrucks en live muziek. Dus: GA!Kansrijke Groningers nodigt de leerlingen en studenten uit Eemsdelta uit!

Het Startfest is gericht op kansenvergroting en loopbaanoriëntatieactiviteiten.


Ontdek de mogelijkheden:

Tussen 09:00 en 21:00 uur heb je de kans om in een unieke festivalsetting, opleiders en bedrijven te ontmoeten die op zoek zijn naar jouw talent. Beleef het met foodtrucks, live muziek, en neem deel aan workshops en speciale programma's die allemaal draaien om werk, kansen en jouw ontwikkeling.Programma van de dag:

We hebben een verwachte aankomsttijd opgesteld voor de scholen zodat de bezoekersaantallen verspreid over de dag zijn:

  • 09:00 uur: Basisonderwijs leerlingen (Groep 7/8)

  • 10:00 uur: Voortgezet onderwijs

  • 12:00 uur: MBO-studenten Noorderpoort

Om de leerlingen een zo waardevol mogelijke ervaring te bieden, vragen we scholen om een voorbereidende opdracht te maken. Een idee is bijvoorbeeld om van tevoren een selectie van bedrijven te maken voor gesprekken. Een lijst van alle deelnemende bedrijven wordt vooraf verstrekt.


Wij horen graag van je:

Kun je ons laten weten met hoeveel leerlingen/ studenten, je school wenst deel te nemen aan Startfest? Dit helpt ons bij de organisatie en zorgt ervoor dat we iedereen de beste ervaring kunnen bieden. Dit kan via de link: https://forms.gle/5RNgUxMHrWzshsyG6


Details:

  • Datum: 14 maart

  • Tijd: 09:00 - 21:00 uur

  • Locatie: Campus Eemsdelta in Appingedam

  • Website: Startfest.nl

Mochten er uitdagingen op je pad komen om aanwezig te zijn, laat het ons vooral weten. Dan kunnen we meedenken over een oplossing. Voor meer informatie of vragen contact:

Coördinator Werk in de regio: Julius van Bragt: platform@kansrijkegroningers.nl


Gratis vervoer naar het werkfestival!

Zojuist hebben de basisscholen een mail gehad over vervoersvouchers, deze kunnen ingezet worden voor dit werkfestival. Meer informatie over gratis vervoer:


Aftermovie van Startfest in Euroborg Groningen

25 januari jl. was het 1e Startfest in de Euroborg in Groningen. Hierbij een impressie van deze dag:
108 weergaven

Comments


bottom of page