top of page

Maak kennis met de nieuwe Coördinator Werk in de regio!

Sinds mei 2021 verzorgde OTP (Ondernemerstrefpunt uit Groningen) het bemande coördinatiepunt voor het Platform Scholen & Bedrijven van Kansrijke Groningers en Teamspot. Eerst was Simone Laan de Coördinator Werk in de regio, vervolgens Jesper Mulder en nu introduceren wij een nieuw gezicht, namelijk Julius van Bragt.


OTP heeft de opdracht teruggegeven en richt zich volledig op het organiseren van events (loopbaanoriëntatie activiteiten voor vo- en mbo-leerlingen). Julius van Bragt is reeds werkzaam voor Vakland Het Hogeland als projectleider van de Digitale Vaklandkaart. Er wordt reeds samengewerkt met Vakland Het Hogeland, en deze combinatie functie is een prachtige kans om zaken nog beter te organiseren voor de regio.


Het Platform Scholen & Bedrijven van Kansrijke Groningers & Teamspot (https://platform.kansrijkegroningers.nl) creëert een zo breed mogelijk aanbod van bedrijven en instellingen voor de leerlingen van het PO en VO in de regio Eemsdelta/Hogeland/ Midden Groningen. D.m.v. o.a. gastlessen, snuffelstages en bedrijfsbezoeken. Het bemande coördinatiepunt helpt bedrijven met een passend aanbod voor het onderwijs.

De Coördinator Werk in de Regio zorgt voor een goede verbinding tussen onderwijs en bedrijven via het Platform Scholen en Bedrijven. Binnen dit platform zorgt Julius ervoor dat vraag en aanbod (o.a. gastlessen, bedrijfsbezoeken, snuffel stages, workshops en bedrijfsopdrachten) vanuit scholen en bedrijven in Noord- en Midden-Groningen samenkomen. Julius doet dit samen met werkgroep 4 (programmalijn 4 Werk in de regio).

Maak kennis met: Coördinator Werk in de regio: Julius van Bragt

"Aangenaam kennis te maken. Ik ben Julius van Bragt, geboren en opgegroeid in de stad Groningen. Via deze nieuwsbrief wil ik me graag voorstellen. Ik ga namelijk binnen Kansrijke groningers aan de slag als "Coördinator Werk in de Regio" Hier een aantal weetjes over mij: -Ik hou van reizen (aankomende zomervakantie ben ik in Azie te vinden) -Ik hou enorm van sporten -Sinds een maandje woon ik samen met mijn vriendin in Groningen -Ik heb nog nooit koffie gedronken Mijn Passie? Dingen creëren.

Dingen verbeteren, mooier en leuker maken. Op dit moment ben ik ook werkzaam bij Vakland het Hogeland als projectleider van de vaklandkaart. Deze ervaring en netwerk neem ik natuurlijk mee naar kansrijke groningers om me in te zetten voor het werk in de regio.

Zin om een keer thee te drinken? Het lijkt mij leuk om jullie beter te leren kennen.

06-22301435"

74 weergaven

Comments


bottom of page