top of page

1

ICT 

1.png

Februari 2020

Grootste ICT-onderwijsproject van Nederland vindt plaats in Noord- en Midden-Groningen

Zo’n 60 bestuurders, directies, beleidsmakers en ondernemers vierden op 12 februari samen een geslaagd eerste jaar van het grootste onderwijsproject in Nederland op het gebied van digitale geletterdheid...  (lees meer)

2.png
Maart 2020

EVENT KANSRIJKE GRONINGERS: Lang leven digitaal leren: aftermovie 12-02-2020

Benieuwd naar wat Commissaris van de Koning René Paas, gedeputeerde Tjeerd van Dekken en directeur NPG Siem Jansen te zeggen hebben over het grootste ICT-onderwijsproject van Nederland?

...(lees meer)

3.png
Juni 2020

Onderwijs in coronatijd: digitale vaardigheden bieden houvast

Daphne Drenth is docent op vmbo-groen Terra Winsum. Ze geeft les in biologie en in digitale geletterdheid/ICT. Terra Winsum neemt deel aan het ICT-onderwijsproject, waarbij leerlingen en docenten een voorsprong krijgen in digitale geletterdheid... (lees meer)

Interview%20Harrie%20RPCL_edited.jpg
Juli 2020

Leerlingen profiteren tijdens lockdown van ICT-vaardigheden opgedaan dankzij ICT-onderwijsproject

Harrie Zwiers is docent aan het Rudolph Pabus Cleveringa Lyceum in Appingedam. Hij geeft les in Wiskunde en Scheikunde en is trajectcoördinator Digitale Geletterdheid...(lees meer)

5.png
Oktober 2020

100 scholen in Noord- en Midden-Groningen doen nu officieel mee aan ons ICT-project!

Tijd voor een glaasje bubbels, want 100 scholen in Noord- en Midden-Groningen doen nu officieel mee aan ons ICT-project waarbij scholen begeleid worden bij de succesvolle borging van digitale geletterdheid in hun onderwijs! ...(lees meer)

bottom of page